AGeras satsning Future Youth Camp är slut!

Sista veckan, sista dagen, sista timmen. AGeras satsning Future Youth Camp är nu slut och vi handledare ser tillbaka på tre underbara veckor. Vi har fått sett idéer, vänskap och kunskaper skapas och deltagarna har verkligen växt som personer. Vi handledare trodde verkligen inte att 60 olika, härliga ungdomar kunde förändras så mycket som de gjort på dessa tre veckor under Future Youth Camp. För många var det deras första sommarjobb och de har lärt sig att passa tider, ta ansvar och samarbeta. AGeras satsning Future Youth Camp låter ungdomar att växa, genom att de lär sig att ta ansvar och AGera låter även ungdomarna lära sig mer inom vård, omsorg, teknik och it där det kommer att finnas mängder av jobb i framtiden. Vi handledare vill tacka Tove, Lina, Marcus, Maya, Mona, alla deltagare, alla sponsorer, AGera, alla besökare och alla läsare för tre fantastiska veckor. Det är inte bara deltagarna som har växt. Vi har växt.
 
Avslutningsvis tänkte vi berätta lite kort om dagen. Deltagarna har idag fått se filmerna som de har producerat under dessa veckor, de har även fått presenterat deras idéutveckling och det har skett en prisutdelning. På grund utav att det var så jämt så blev det två tre:or, två två:or och två ett:or. Vi kommer här nedan lägga ut bilder på ettorna, tvåorna och treorna.
 
Tack för den här chansen!
 
/Handledarteamet som består av: Isabelle Norberg, Josefine Fällman, Agnes Hurtig Edlund, Sara Persson och Basil Khamis.
 
Treorna: 
 
Tvåorna:
 
Vinnarna:
 
Bild på hela härliga gänget: 
 
 

Företagsbesök idag igen!

På förmiddagen fick vi idag besök av Mats som är studie och yrkesvägledare på Hedbergskaskolan. Han informerade deltagarna mycket om deras val inför gymnasiet nästa år. De fick även göra lite övningar för att lära känna sig själva bättre. Innan lunch fick deltagarna även göra en enkät om vad de har tyckt om AGeras satsning"Future Youth Camp". Efter lunch fick vi besök av Carina från Akzo Nobel som berättade för deltagarna vad de arbetar med på Akzo Nobel. Sista timmen pratade Tove med deltagarna om Ride of Hopes viktiga arbete för att samla in pengar till Barncancerfonden. Vi fick då även se en film om deras senaste cykeltur till England som gick av stapeln i juli. Vi ser nu framemot morgondagen, som även är Future Youth Camp's sista dag, där deltagarna ska få presentera sina idéer, få priser och få se filmerna som de har producerat med Toves kollega Marie inför "Hitta in"-appen. / Handledarteamet

Händelserik dag

Idag har deltagna fått göra lite olika saker. UF-företagarna var här hela dagen och hade lite olika aktiviteter för delatgarna bland annat så fick dom bygga ett så högt torn dom kunde på fem minuter av bara spaghetti och marshmallows. Deltagarna tyckte de var en rolig uppgift, de fick även göra lite fler samarbetsövningar med sina grupper.
 
 
 
 
Några grupper fick idag åka upp till sjukhuset (KTC) för att lära sig lite olika saker om vården bland annat fick de lära sig HLR på plastdockor och lära sig att ta sprutor.
 
 
/Hanledarteamet