16/6 - 17/6

Första dagen på Future Youth Camp så fick alla lära känna varandra på förmiddagen medan vi handledare reflekterade över vad vi står för och vad vi har för drömmar och framtidsplaner. En otroligt bra övning eftersom man oftast inte stannar upp i livet och tänker på ens egenskaper och visioner. Vi delade sedan med oss av detta till varandra och på så sätt så fick man lära känna varandra. 

På eftermiddagen så fick vi besök av Akzo Nobel, en industri som bl.a tillverkar expancel, ett ämne som är unikt eftersom det bara finns på ett fåtal ställen i hela världen.

Andra dagen så lärde deltagarna att känna varandra ytterligare på förmiddagen. De gjorde då samma övningar som vi handledare gjorde dagen innan.
På eftermiddagen så jobbade deltagarna flitigt med att lösa ett problem ang. äldreboenden. Deltagarna fick läsa en artikel om hur platserna på äldreboendena började att ta slut. De diskuterade sedan om hur man kan göra för att få bukt med problemet. I slutet av dagen så presenterade varje grupp deras förslag. Väldigt intressanta lösningar från varje grupp, deltagarna är otroligt duktiga!

/ Handledarteamet

 

 

 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: