tisdagen på Future youth camp !

Idag har vi haft en mycket lärorik dag.
Alla har fått testat på sin självkänsla och se hur de är att stå inför publik. Det var alltså dags för redovisningar av praktikplatserna. Alla här på campet gjorde ett strålande jobb att bara gå upp och visa och berätta vad dom hade fått gjort på praktiken. Vad som var positivt och negativt med den.
Vissa som praktikserade inom vård och omsorg tyckte och upplev att de hade för lite peronal. Peronalen inte riktigt hann med sig, att de borde anställa fler så att de kunde hitta på fler saker med de som bor där. För oftast blir de äldre mest bara sittande på rummen.  Praktikanterna tyckte även att det var intressant och lärorikt. Nu vet de om det yrke som de provade på är något för de.
En kille Maximilian var väldigt intresserad av sin praktikplats. Han var på Agera (datorbygge). Han var vältigt glad och tyckte jätte mycke tom sin arbetsplats såg man på han när han redovisade. Han berättade vad han hade gjort i detaljer och om datorer och de var en väldigt intressant och bra presentation. Han sa också att han ville jobba inom detta område men inte exakt de han fick göra på praktikplatsen.
 
Efter lunch så gick hela media-gruppen in till stan för att informera och göra reklam för Future youth camp.  Vi gick fram och frågade folk om dom viste vad FYC var för något och ställde några enkla frågor. Alla fick en brochyr om de och många lät väldigt intresserade.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: