Fjärde dagen!

 
Idag har deltagarna forstatt på uppgiften de fick igår, alltså komma på ideer till den nya appen. Deltagarna kom in med en bra och positiv attityd, de kände sig mer involverad och motiverad när de fick veta att de låg ett pris bakom uppgiften.

Hanledarteamet för denna period från vänster: Issabelle Norberg Agnes Hurtig Edlund Josefine Fällman Sara Persson Basil Khamis /Handledarteamet

Hitta in

På förmiddagen idag fick deltagarna lyssna på Future Youth Camps processledare Tove Pallin. Hon berättade om sitt företag Seventure och deras kommande lansering av appen "Hitta in". Tove gav sedan deltagarna ett uppdrag. De skulle först skriva ner alla affärer, restauranger, sevärdheter och caféer i Sundsvall som de tycker är värda ett besök.
 
Senare på dagen fick de gå runt i olika områden i Sundsvall och hitta platser som de tycker ska finnas med i appen "Hitta in". På eftermiddagen fick de klura på några utmaingar som även de ska finnas med i den nya appen. Deltagarna hade ett leende på läpparna hela dagen och såg ut att tycka att den här uppgiften var riktigt rolig! Imorgon fortsätter arbetet med att hitta värdefulla platser och komma på nya utmaningar.
 
/ Handledarteamet
 
 
 
 
 
 
 

Nu har den andra perioden startat!

Den andra perioden på årets upplaga av Future Youth Camp har nu startat och livliga 15-åringar har entrat Mittuniversitetets korridorer. Första timmarna den första dagen var de tysta, blyga och höll sig gärna undan. Men på eftermiddagen då vi fick besök från Saltviks kriminalvård öppnade de upp sig och ställde mängder med frågor.
 
På den andra dagen var teamat "Jag" och deltagarna skulle lära sig mer om sig själva. De fick svara på frågor om vad de drömmer om, vad de har för mål och vilka deras starka sidor är. På eftermiddagen kom finalen på dagens tema och deltagarna fick göra ett bildkollage som skulle symbolisera vem dem är. Den här uppgiften var riktigt uppskattad av deltagarna och vi handledare tyckte även att det var väldigt roligt att göra den här uppgiften.
 
Idag är vi inne på tredje dagen och vi får se vad denna dag bjuder på...
 
/ Handledarteamet